Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:35:13 GMT

ارفاقات قانونی شامل زندانیان دارای حسن رفتار می شود

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۸۰۹۳

ارفاقات قانونی شامل زندانیان دارای حسن رفتار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی محمدی در نخستین جشنواره تجلیل از کارکنان زندان‌های سراسر کشور (جشنواره شهید لاجوردی) ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: رعایت اصل کرامت انسانی زندانیان بر مبنای آموزه‌های دینی محور اقدامات اصلاحی و تربیتی در زندان‌ها است.

وی با اشاره به سالروز شهادت سید اسدالله لاجوردی اظهار داشت: روز گذشته سالروز شهادت شهیدی بود که به تعبیر مقام معظم رهبری مرد پولادین انقلاب بود، مجاهد نستوهی که مزد شهادت ایشان چیزی جز شهادت نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تعبیری می‌توانیم شهید لاجوردی را معمار زندانبانی اصلاح گرایانه انقلاب بنامیم؛ اسوه زندانبانی که امروز قرار است از پیروان رهرو اش قدردانی و تجلیل شود.

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره به تجلیل از ۱۳۰ تن از کارکنان این سازمان تصریح کرد: مهمترین ثروت و سرمایه هر سازمان و چرخ‌های پویای سازندگی هر سازمان کارکنان آن هستند.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: زندانبانی جز ده شغل سخت در دنیا محسوب می‌شود. همانگونه که تشویق حائز اهمیت است، در کنار آن با تخلفات و خبط انگشت شمار همکاران، برخورد سخت و جدی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: ارفاقات قانونی در زندان‌ها شامل آن زندانیانی می‌شود که حسن رفتار داشته باشند.

محمدی ادامه داد: از تکنولوژی روز حداکثر بهره را بردیم و با مسئولان مختلف و رؤسای زندان‌ها، دیدار مجازی داریم و تا کنون با ۳ هزار نفر از همکاران ملاقات مجازی داشتیم.

وی تصریح کرد: استفاده از پابندهای الکترونیکی گام‌های خوبی برداشته شده و افق آینده را در این زمینه روشن می بی نم.

کد خبر 5571421 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری غلامعلی محمدی سازمان زندان ها ریاست سازمان زندان ها شهرداری تهران شورای شهر تهران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اربعین حسینی شهر تهران آلودگی هوا مترو سازمان محیط زیست شورای شهر سازمان تامین اجتماعی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران یوسف نوری سازمان نوسازی شهر تهران پیر حسین کولیوند زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • ملاقات زنوزی با امام جمعه تبریز؛ گل محمدی تعهدنامه ای که نکونام امضا کرد را امضا نکرد!
  • معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی