Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون کشتی به حمایت از سرمربی تیم ملی کشتی آزاد پرداخت.

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی درباره پیش‌بینی‌اش از مدال‌های المپیک، عنوان کرد:

من وقتی آمدم گفتم قولی نمی‌دهیم و هیچ چیز مکتوبی هم‌ نیست‌. این واقعیت کشتی ماست و ظرف یکی دو سال نمی‌توان کاری کرد. المپیک مسابقات جهانی یا آسیایی نیست، سالها زمان لازم است تا نتیجه کسب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری و به نقل از فارس؛ رئیس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد:

یزدانی که نقره گرفت مصدوم بود و از اردیبهشت روی تشک آمد. اگر سال قبل المپیک برگزار می‌شد، یزدانی می‌توانست کشتی بگیرد؟ من حتی گفتم تیم اعزامی تیم خوبی است اما ایده‌آل من نیست. آمریکا و روسیه با این همه شانس مدال طلا، ۲ و ۳ طلا گرفتند.

وی با اشاره به اینکه فرنگی می‌توانست مدال‌های بیشتری بگیرد، یادآور شد:

از تیم ۵ نفره فرنگی ما باید مدال‌های بیشتری می‌گرفتیم. اگر ساروی اشتباه نمی‌کرد، شانس طلا بود. من متخصص فرنگی نیستم اما او نباید می‌باخت. ساروی و رضا گرایی از نظر من شانس طلا بودند. نجاتی اگر دور اول را رد می‌کرد، شانس مدال بود.

دبیر درباره کشتی محمدرضا گرایی، گفت:

رضا گرایی بسیار خونسرد بود و روز فینال مسابقات رده‌بندی را تماشا می‌کرد. او ۷۲ کیلو بود که در المپیک در وزن ۶۷ کیلو رقابت کرد و چند ساعت بعد از وزن کشی به تشک آمد. شاید بنا راضی نباشد من بگویم، مقام معظم رهبری پیام خصوصی به محمد بنا دادند. من نقطه منفی از بنا ندیدم و او همه آیتم‌ها را دارد. اگر روز شانس ما بود، او باید چند طلا در المپیک می‌گرفت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آزادکاران در وقت دوم توانایی نداشتند و بدنسازی مشکل داشت، تصریح کرد:

من باید از محمدی هم تشکر کنم، به نظرم به او کم لطفی شد چرا که زحمت خود را کشیده است. قبل از اینکه من بیایم او انتخاب شده بود. جاهایی من ورود کردم اما واقعیت این است مشکل وجود داشت اما باید آسیب شناسی شود.

رئیس فدراسیون کشتی همچنین در خصوص رقابت حسن یزدانی در فینال المپیک، خاطرنشان کرد:

کشتی یزدانی یکی از بهترین‌ها بود. او چند ثانیه پایانی فکر می‌کرد مسابقه تمام شده، همان لحظه نتیجه را از دست داد. من به او گفته بودم اختلاف تو با حریف آمریکایی چند امتیاز بود. ما به حسن گفته بودیم حریف آمریکایی را ۶ دقیقه مدیریت کند، البته حریف او به روزتر بود. حریف روسی جلوی حسن تاکتیک داشت بنابراین رقابت مقابل حریف روسی و آمریکایی متفاوت است.

دبیر در خصوص نسل طلایی کشتی، یادآور شد:

نسل طلایی کشتی از ۹۶ شروع شده و تا ۲۰۰۳ ادامه داشت. جدیدی، برادران خادم، علیرضا حیدری، علیرضا رضایی و ... نفرات دوم و سوم خوبی داشتند اما شما ببینید بچه‌های ما چقدر زیر گرفتند؟ اینجا باید به مربیان پایه بگویم یزدانی کشتی‌گیری با سبک خودش هست و کسی نمی‌تواند ادای او را در بیاورد.

وی همچنین درباره ادامه همکاری با غلام محمدی و اینکه شایعه شده شما در حال بررسی گزینه‌های مختلف هستید، خاطرنشان کرد:

هنوز بررسی نکردیم و من هم آدمی نیستم که زود تصمیم بگیرم اما همه چیز را در نظر دارم. باید با او روزهای آینده جلسه بگذاریم، غلام سرمایه است. اگر تصمیم گرفته شد ادامه می‌دهد اگر نه جای دیگر از او استفاده می‌شود.

وی درباره حضور محسن کاوه در توکیو و اینکه آیا حضور او با مربیگری تیم جوانان ضروری بود، تصریح کرد:

او مربی شخصی من بود و یادمان نرود کاوه قبل از من مدیر تیم‌های ملی بود، هر چند من از این اتفاق استقبال می‌کنم. با کاوه صحبت کردیم و به جمع بندی رسیدیم او به عنوان مدیر تیم‌های ملی بیاید و کمک کند. ما نمی‌توانستیم از بیرون کشتی‌گیر بیاوریم و همین جوانان در کنار بزرگسالان هم بودند. او مدیر تیم‌های ملی بود و باید می‌آمد اما نامه نوشته بود که نیاید که من مخالفت کردم.

دبیر همچنین در خصوص انتقادات وارد شده به غلام محمدی، خاطرنشان کرد:

اگر حسن طلا می‌گرفت به غلام محمدی می‌گفتیم غلام مورینیو! او مربی زحمت کشی است. واژه سرمربیگری تیم ملی با قهرمانی جهان و المپیک فرق دارد. مربیگری باید از پایه بسازد و بالا برسد به همین دلیل می‌گویم غلام سرمایه است.

وی درباره هزینه‌های کشتی، گفت:

ما برای هر مسابقه فقط ۴ میلیارد هزینه ثبت‌نام می‌دهیم و تیم اعزامی به روسیه فقط ۲ میلیارد هزینه بلیت داشته است. هر کسی رئیس فدراسیون می‌شود باید میراثی هم بگذارد. 

اخبار داغ 

رابطه غیر اخلاقی مهراد جم با سارا و نیکا ! / با هر دو خواهر دوقلو!!! + جزییات برترین های قرن با اسماعیل حلالی: ترس در وجود علی دایی نبود، پرسپولیسی ام اما انتخابم منصور پورحیدری است آکادمی کیا تبرئه شد؛ قهرمانی رده نوجوانان از استقلال پس گرفته شد مرد اول ورزش از فراماسونری تا گزینه ابراهیم رییسی تصاویری از تست های پزشکی و امضای قرارداد لیونل مسی در پاری سن ژرمن پاری سن ژرمن به هیچ وجه قصد فروش ام باپه را ندارد؛ مثلث MNM برای فتح اروپا!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رئیس فدراسیون کشتی غلام محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!

به گزارش "ورزش سه"، محمد طلايى يكى از قهرمانان دنياى كشتى آزاد با سه مدال ارزشمند طلا، نقره و برنز قهرمانى جهان محسوب مى‌شود كه در سطح مربيگرى پايه و بزرگسالان نيز كارنامه درخشانى بر جاى گذاشته و در حال حاضر حسن يزدانى، كامران قاسمپور، يونس امامى و عليرضا سرلك شاگردان مستقيم او در رده‌هاى نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به حساب مى‌آيند.

در حال حاضر به غير از مربيان سازنده كه در سطح محلى، استانى و كشورى كاشف قهرمانان دنياى كشتى به حساب مى‌آيند بايد گفت ستاره‌هاى حال حاضر كشتى آزاد براى المپيك ٢٠٢٤ پاريس در سطح ملى كار خود را با مربيانى كه مى‌بينيد شروع كرده و اين مربيان در سطوح مختلف ملى به ويژه سطح پايه بيشترين نقش را در سازندگى آنها بر عهده داشته‌اند.

•محمد طلايى: حسن يزدانى، كامران قاسمپور، يونس امامى و عليرضا سرلك
•امير توكليان: رحمان عموزاد
•عليرضا رضايى: اميرعلى آذرپيرا
•غلام محمدى و ابراهيم مهربان: اميرحسين زارع

و اما موضوع روز كشتى ايران بى‌شك در وهله اول شرايط حسن يزدانى براى حضور و كسب سومين مدال يل جويبار در بازي‌هاى المپيك است و بعد از آن كسب آخرين سهميه كسب نشده در ٥٧ كيلوگرم در رقابت‌هاى تركيه كه اين مأموريت مهم بر عهده عليرضا سرلك گذاشته شده است.

حسن يزدانى در سطح تيم‌هاى نوجوانان و جوانان ايران با سرمربيگرى محمط طلايى پا به ميدان‌هاى بين‌المللى گذاشت و حتى با اين سرمربى مدال طلاى قهرمانى ٢٠١٧ بزرگسالان جهان در پاريس را به گردن آويخت شهرى كه حال در سال ٢٠٢٤ ميزبان المپيک سى و سوم است و يل كشتى ايران نيز اميد اول مدال طلاى آن براى كاروان ورزش ايران.

•افتخارات و مدال‌هاى حسن يزدانى با سرمربيگرى محمد طلايى:

????نوجوانان آسيا ٢٠١١ تايلند
????نوجوانان آسيا ٢٠١١ مجارستان
????جوانان آسيا ٢٠١٤ مغولستان
????جوانان جهان ٢٠١٤ كرواسى
????قهرمانى ٢٠١٧ بزرگسالان جهان پاريس

همچنين مدال‌هاى نقره و برنز سال‌هاى ٢٠١٥ و ٢٠١٨ حسن يزدانى در قهرمانى بزرگسالان جهان با حضور محمد طلايى به‌عنوان مربى در كادر فنى و طلاى ٢٠١٦ المپيک يل جويبار نيز با حضور محمد طلايى در اردوهاى قبل از اعزام به ريودوژانيرو كسب شده است.

•و اما افتخارات محمد طلايى به‌عنوان كشتى‌گير در دنياى كشتى آزاد:

????قهرمانى ١٩٩٤ جهان ٥٨ كيلو - استانبول
????قهرمانى ١٩٩٧ جهان ٥٨ كيلو - كراسنويارسك
????قهرمانى ٢٠٠٢ جهان ٦٠ كيلو - تهران

محمد طلايى براى تحقق و كسب طلاى دوباره المپيك كه بى‌شك از نگاه او حق حسن يزدانى به حساب مى‌آيد معتقد است بايد با تزريق آرامش اجازه دهيم او خود را بعد از جراحى كتف راست به درستى روى تشك پيدا كند.

طلايى كه يكى از بااخلاق‌ترين، بروزترين و فنى‌ترين مربيان حال حاضر كشتى آزاد ايران به‌شمار مى‌رود در گفت‌وگوى اختصاصى با "ورزش سه" حرف‌هاى جالبى را در مورد حسن يزدانى و لزوم اعزام او به تورنمنت ساسارى ايتاليا به جاى مجارستان بيان كرد كه خواندنش خالى از لطف نيست.

•س: با توجه به لغو تورنمنت سركيسيان ارمنستان كه محسن كاوه سرمربى تيم ملى آن را براى روى تشک رفتن حسن يزدانى تا قبل از بازيهاى المپيك طبق قوانين چرخه انتخاب كرده بود اين روزها چالش بزرگى ذهن همه را درگير كرده است، اينكه آيا تورنمنت رنكينگ دار مجارستان انتخاب درستى با توجه به عمل جراحى كتف محسوب مى شود؟

قانون كشتى اين است كسى كه آسيب ديده، ضرب خورده، عمل جراحى كرده، يك فوق ستاره عنوان دار است آنهم با ٩ مدال المپيك و جهان منطقى و حرفه اى به نظر نمى آيد دو ماه مانده به المپيك به تورنمنتى سنگين كه رنكينگ دار است اعزام شود و بدنش به بدن حريفان اصلى بخورد.

•س: يعنى از نگاه شما اعزام هفدهم خرداد ١٤٠٣ حسن يزدانى به تورنمنت مجارستان كار اشتباهى به حساب مى آيد؟

اعتقاد من اين است كه اصل در كشتى يعنى اعزام حسن يزدانى به تورنمنتى سبك تر براى بحث آمادگى و محك خوردن بدنى، از نگاه بزرگان كشتى هم اين كار درست است كه شرايطى را ايجاد كنيم كه فشار روانى و احتمال هر ريسك جبران ناپذيرى پايين بيايد.

•س: در حال حاضر حسن يزدانى براى رسيدن به سومين مدال المپيک خود و سرافرازى دوباره كشتى در ورزش ايران با درخشش در بازيهاى المپيك نيازمند چيست؟

حسن تنها نياز به تمركز و آرامش دارد، اينكه بعد از عمل جراحى كتف دست راست كه شش ماه از آن مى گذرد بتواند خود را پيدا كند. با انجام كشتى هاى سنگين آنهم با حريفان اصلى نبايد ريسك كرد و آن را بايد گذاشت بر روى تشك اصلى المپيک.

•س: البته اين موارد كه به عنوان اصل مطرح مى كنيد در مورد حسن يزدانى با ٩ مدال المپيک و جهان صدق مى كند ديگر، نسخه براى كشتى گير ديگرى كه جوان است قطعا فرق دارد؟

دقيقا، در حال حاضر حسن يزدانى با آن همه عنوان قلمروى خود را در كشتى جهان داراست كه شكار بايد وارد آن شود نه اينكه حسن را قبل از المپيک به مصاف با حريفان اصلى اش يا روس ها در تورنمنتى رسمى بفرستيم. به اصطلاح شير در قلمروى خودش مى ماند تا شكار پا در آن بگذارد نه اينكه براى شكار به قلمروى ديگرى وارد شود.

•س: پس با اين اوصاف نبايد حسن تا المپيك در تورنمنتى بين المللى به ميدان برود؟

نه اين هم درست نيست، در حال حاضر بهترين اتفاق حضور و اعزام حسن يزدانى به تورنمنت سبك تر ساسارى ايتالياست كه ٢٦ خرداد ١٤٠٣ و يك هفته بعد از تورنمنت رنكينگ دار مجارستان برگزار مى شود. حسن يزدانى در حال حاضر رنكينگ چهارم جهان را در اختيار دارد و نيازى به كسب امتياز ندارد بلكه ديگر كشتى گيران مثل آرون بروكس كه تيلور را برده و در رنكينگ جهانى جايى ندارد شايد به تورنمنتى رنكينگ دار نيازمند باشد.

•س: يعنى تورنمنت ساسارى ايتاليا را براى محك بين المللى حسن يزدانى و مشخص شدن وضعيت بدنى اش بعد از عمل جراحى و قبل از المپيك بهتر از مجارستان مى دانيد؟

بله و بى شك آقا محسن كاوه سرمربى تيم ملى و آقاى عليرضا دبير كه خودشان به عنوان رييس فدراسيون قهرمان المپيك و جهان هستند به اين موضوع اشراف فنى دارند و واقفند. قطعا تصميم درستى گرفته خواهد شد، اينكار كه حسن يزدانى دو ماه مانده به المپيک به تورنمنت رنكينگ دار مجارستان اعزام شود كارى غيرفنى و اصولى به عنوان اشتباهى محض است.
كشتى گيرى كه اول راه است بايد در ترنمنت هاى سنگين و رنكينگ دار محك بخورد نه حسن يزدانى با ٩ مدال المپيك و جهان، مصاف با حريفان اصلى براى امثال حسن آن هم دو سه ماه مانده به المپيك بايد در خود رقابتها و تشك اصلى اتفاق بيفتد. انشاالله كه رييس فدراسيون و سرمربى تيم ملى با تكيه بر تجربه خود بهترين تصميم را مى گيرند كه به نفع كشتى ايران در المپيك پيش روى باشد.

•س: پاريس و المپيك ٢٠٢٤ به نظر شما آخرين آوردگاه حسن يزدانى در كشتى خواهد بود؟

حسن ٢٩ سال دارد با ٩ مدال المپيك و جهان كه دهمين مدال را در پاريس خواهد گرفت و حقش طلاست. بار روانى را براى او نبايد بالا برد، از حسن يزدانى بهتر و حرفه اى تر نداريم، بايد با برنامه ريزى درست شرايطى را در ورزش كشور ايجاد كرد كه حسن تا ٣٣ سالگى بتواند ١٤ مدال المپيك و جهان را به كشتى ايران هديه دهد.
او مى تواند تا المپيك ٢٠٢٨ آمريكا و در اين المپيك هم روى سكو باشد، حسن يزدانى روى تشك كشتى كم فروشى نمى كند، هميشه حرفه اى كار كرده و يك عمر است از دايره خودش خارج نشده، او شديد زحمتكش است و كارش را به بهترين شكل روى تشك انجام مى دهد فقط نبايد تمركز و آرامشش را برهم زد.

•س: سوال آخر؛ عليرضا سرلك هم در سطح مبى شاگرد شما بوده آيا مى تواند در تركيه سهميه ٥٧ كيلو را بگيرد تا تيم كشتى آزاد با تركيب كامل به پاريس برود؟

عليرضا نقره قهرمانى جهان دارد و كشتى گير بسيار نجيب و با اخلاقى است كه على آرين به عنوان مربى برايش زحمات زيادى كشيده و با وجود آقا محسن كاوه و درايت سرمربى تيم ملى مى شود سهميه گرفت. سرلك بچه اليگودرز است و يك لر با غيرت كه اگر در قالب خودش در تركيه ظاهر شود و خودباورى را از دست ندهد توانايى كسب سهميه ٥٧ كيلوى المپيك را داراست.

✍???? پوريا تابان

دیگر خبرها

  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • محمدی: سرلک قابلیت کسب سهمیه المپیک را دارد
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • قلب دفاعی سپاهان محکم‌تر از همیشه!
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • حسن یزدانی خودش را برای طلای پاریس آماده می‌کند